Lite silly.

Jacob Karlsson som var aktuell för KHK skrivit på för lakers..

***

Peter Ström som spelade i lakers förra året kommer troligen rita på för Halmstad..

***

Arto väljer mellan Mörrum, KRIF och att träna Tingsryds j-18..

***

Rådde har lite anbud men det ser ut som att han hamnar i KRIF.

Silly...

* Sebastian Ellerstad, senast i TAIF, kommer troligen att flytta tillbaka till stockholms trakten. TAIF var inte så imponerade av Ellerstads tjänster som man hade hoppats på.

*KHK kommer presentera ett nyförvärv i veckan, vad vi erfar så ska dom ha in en ung och mycket utvecklingbar center i ersättning för CJ Svensson. Kan det möjligtvis vara denna Viktor Ringberg från Vita Hästen?

Isf är det en bra förstärkning av KHK, han är 22 år, rightare, fostrad på Linköpings hockeygym och bäst av allt, han är en pålitlig målskytt. Han gjorde bl a mest mål i allettan i vinter.

* Melker kan mycket väl vara på väg även till Grästorp, i och med att en av han bättre vänner Viktor Johansson nyligen ritade på där.

KHK inleder samarbete med Fahlander

Den bomben som Fahlander snackade om på sin blogg för ett tag sen, där han bl a skrev ;

" Det kommer en mycket intressant bomb i Blekinge om ett tag. Som lär göra Olofströmare och Tingsrydare ännu argare"

är nu smälld.....

Bloggen kan nu avslöja att;

KHK kommer att inleda ett samarbete med Fahlander och möjligvis (inte bekräftade uppgifter) med Örebro också.

Fahlander har länge varit intresserad av att komma närma Karlskrona HK som förening och det blev nu ännu självklarare när hans Örebro gick upp till allsvenskan.

Ett samarbete mellan klubbarna verkar som ett bra alternativ då jag tror att Örebro på sikt kommer få ett ruskigt bra lag!

Exakt vad samarbetet innebär är inte riktigt klart än men det lär ni märka antingen här, på khk.se eller på Mickes blogg.

Steget före - Talmannen




Lite av varje.

För att inte sätta käppar i hjulet  för finansieringen av "Bomben" så väljer jag att vänta ytterligare.. Kommer inte gör en människa besviken!


* Sebbe ska träffa Tobbe på tisdag, hoppas han ritar på då!

* Melker väljer mellan att skriva på för KRIF eller att lägga skrillorna på hyllan!

* Lindfors väntar fortfarande på att frugan ska få ett bra jobb.

* Kan också meddela att alla spelarna är hela och krya efter trippen över östersjön mellan Stockholm och Helsingfors.

Vi fårse när vi avslöjar spelaren ...

Men vi kan väl ge er lite ledtrådar.

Han har spelat tvåsiffrigt antal säsonger i elitserien...
Han har gjort över 50 matcher för Tre Kronor...
Av de 50 matcherna har cirkus hälften varit i VM-slutspel...

Eventuellt smäller ännu en bomb inom kort

Talmannen kommer eventuellt uppdatera en ganska stor explosion ikväll eller imorron bitti. En riktig jävla bomb!

Vi fårse om vi blir först, för med respekt av en av våra källor så vill vi tyvärr avvakta lite till. Jag funderar på det över kvällen. Men det handlar om ett nyförvärv, den isf överlägset mest meriterade spelaren som någonsin spelat i KHK. Det var inte längesen han vann serien i en liga som är bra mycket större än division.1 för att ge er en liten ledtråd.


Edit:
Detta är inte samma bomb det surrats om tidigare.

Angående bomben...

Tyvärr kan vi inte riktigt gå ut med så mycket mer information innan det verkligen blivit klart då det är ett ganska känsligt ämne. Men Fahlander som så ofta visar sina sympatier för KHK i sina blogginlägg. Vi kommer att få se och höra en hel del mer ifrån hans stämma och penna i framtiden om allt går som det ska.

Inte särskillt mycket för KHK

Men karlskrona-kompisen Niklas Olausson med flertalet vänner och bekanta inom KHK blir klar för Luleå och en återkomst till Elitserien snart.
Kul tycker Talmannen.

Lite av varje....

* Alm klar för ännu en säsong i KHK.. Bra!! 

* Nu är laget på finlandsfärjan och krökar loss, lär gå lugnt till....



Snart kommer bomben smälla högt

Bloggen kan idag avslöja att den omtalade bomben snart kommer bli officiell. Det handlar inte om någon spelare, men vi kan väl säga såhär: Fahlander är väldigt delaktig!

Återkommer med mer info när vi får tillåtelse!

Nu börjar det likna något..

Där ser man. Det senaste Talmannen hörde, för bara någon dag sedan, var att Fahlqvist skulle återvända till sin tidigare klubb Troja. Denna oerhörda talang är ett rejält lyft för KHK, och precis den spelartypen som publiken saknat sedan Larrys korta sejour i klubben. 

Väldigt imponerande av Tobbe att lyckas värva denna grymma talang framför näsan på flera Allsvenska klubbar.

Patrik Klüft ny tränare i KRIF.

Efter han tackat nej till Halmstad och Nybro så gjorde Patrik Klüft ikväll klart med Krif. 

Talmannen önskar Patrik lycka till!

Lite silly..

* Tomas Lundström fixar med nytt hus i Växjö, så han är knappast aktuell för Karlskrona. Om han inte vill pendla vill säga.

* Sebbe har inte träffat tobbe sen förra onsdagen. Det står fortfarande mellan KHK och TAIF. Vem vet, Pilot kanske övertalade han när dom satt och drack shots i söndags.. 

* Lindfors skriver på det när det löst sig för frugan. 






Henning klar!

Äntligen har det löst sig. Petter har fått ett specialschema på jobbet och kommer därmed kunna fortsätta spela med KHK ännu ett år. Han kommer bo kvar i Ronneby och väntar snart tillökning i familjen! 

Riktigt bra, nu börjar det ta sig sa pyromanen!

Fredrik Emvall

Enligt säkra källor så har KHK varit i kontakt med Fredrik Emvall från Linköping HC. Kommer KHK sno Emvall rakt framför ögonen på sin modeförening Tingsryd AIF?

KHKs trupp till nästa säsong kan bli riktigt riktigt bra!

Fredrik Emvall lämnade TAIF efter säsongen -99 och gick till LHC, han har hunnit med att spela 442 matcher i elitserien och gjort över 40 landskamper.

Tränar!

Tobbe kommer nästa år bli assisterande tränare till Micke i a-laget och Oskar Andersson kommer bli tränare i J-18!

Lite silly!

KHK kan nu glömma Ronny Johansson då Örebro har tagit steget upp i allsvenskan. Jonas Almqvist är fortfarande aktuell, han säger själv att han är sugen på ett miljöombyte.

 ^#^

 Vi har pratat med en person inom Nybro IF och KHK har inte varit i kontakt med någon spelare i klubben. 

^#^

#87 Arvidsson var i Onsdags och snackade med Tobbe angående nästa säsong. Han lät mer positiv till en fortsättning nu. TAIF finns fortfarande med i bilden..

Atte Valli!

Som vi tidigare erfarat så blev Atte idag klar för ett år till i KHK-tröjan!


Härligt Atte!!

Atte Valli och Patrik Lindfors

har nyligen varit inne(läs igår) hos Tobbe för nya kontraktförhandlingar men ännu har man inte kommit fram till en lösning som gör alla parterna nöjda. Som de flesta vet handlar det om att Lindfors vill att klubben fixar ett jobb till hans fru, och det verkar bli klart inom kort.
Atte Valli har fått ett grymt kontraktsförslag som är klasser bättre än Karlskronas, och även om han har mycket kontakter kvar i Olofström och kan hämta ut en högre lönecheck där än i Karlskrona så har han tackat nej till deras förslag.

Både Atte och Lindfors signar inom kort, det vill vi nästan lova.

#87

Talmannen var igår uppe i Tingsryd och snokade lite i hur framtiden ser ut för vår hemmason Sebastian Arvidsson. Enligt dagens tidningar ska Sebbe vara mycket nära att skriva på för KHK. Tyvärr är detta inte helt sant då en comeback i Tingsryd ifall laget tar steget upp till Allsvenskan ligger väldigt nära till hands.

Även kontakt med utlandet, närmare bestämt Norge har tidigare varit aktuellt. Förortslaget till Oslo, Frisk Asker som förra året hade spelare som tvillingarna Abbot och Zuccarello i laget har varit intressant för Sebbe. Det verkar dock har svalnat under de senaste veckorna och nu står det alltså mellan Tingsryd AIF och Karlskrona HK.

Tar sig Tingsryd till Allsvenskan så tror jag KHK får svårt att behålla Arvidsson.

Truppen

Målvakter

#36. Oskar Fransson
#XX Martin Pettersson

Målvaktssidan tycker jag ser helt ok ut, hoppas bara Martin är så bra man förväntar sig att han ska vara!

Backar


#3. Roger Wahlqvist
#5. Carl-Johan Höök
#18. Jonas Karlsson
#XX Simon Skoog

Om Atte Valli, Patik Lindfors och Håkan Alm stannar har vi 7 riktigt bra backar i truppen, kan spetsas med en högerskytt till!


Forwards


#10. Henrik Sirbäck
#19. André Jönsson
#22. Hans Ottinger (C)
#40. Jonas Lönn
#77. Jimmie Svensson
#91.Daniel Brasar
#XX Erik Belin

Forwardsidan är jag mest nervös över, jag ser inte att vi har kommit någon vart där, visst vi har kvar en stomme i Jimmie, Ottinger, Brasar och in har energispelaren Erik Belin kommit. Utav dom är det bara Brasar som är ett litet spelgeni. Mister vi nu Arvidsson så är det en riktigt tung förlust anser jag, 23 mål och 17 assist, är ett riktigt bra resultat med tanke på att många tyckte att han gjorde en riktigt svag vår säsong (då han ändå gjorde 11 poäng på 10 matcher) Arvidsson är precis som Belin, ung och utvecklings bar och dessutom våran hemmason! Henning är även han en otroligt viktig kugge, en spelare som alltid ger allt i varje match! Han kanske inte alltid är med i poängprotokollet men gör så mycket annat på isen som bara är underbart att se på! Om nu Petter och Sebbe väljer att skriva på för KHK så har vi då 9 klara forwards, det innebär att jag tror dom kommer att värva in minst 3 forwards till. Två centrar och en ytterforward.

Linus Omark

Vilken artist och redan nu älskad av svenska folket!

Kan bli hur bra som helst!

Kolla bara in det här

RSS 2.0